Foto: Ursula Bach

Boliger uden bad og toilet renoveres

KØBENHAVN: 22.000 boliger uden toilet eller bad og 141.000 støjbelastede boliger. Det er status i København, som i mange år har haft et efterslæb i arbejdet med at gøre hele København til et bedre sted at bo. Derfor besluttede et flertal i Borgerrepræsentationen sidste måned, at 2.701 boliger skal have støtte til renovering, så de mange uhensigtsmæssige boligforhold kan blive forbedret.

Næsten 400 millioner kroner vil i de kommende år blive investeret i de københavnske boliger.

»København skal være en by for alle, og ikke kun dem, der har råd. Når så mange borgere mangler helt basale nødvendigheder som toilet og bad, er det på tide, at vi som politikere handler. Det gør vi nu, og det skal vi blive ved med, indtil hele København når et acceptabelt niveau,« siger teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (Ø).

101 boliger får et badeværelse, 16 ejendomme vil få forbedret deres energimærker, mens 1.741 boliger bliver støjisoleret mod vejstøj.

Støtten er fordelt over det meste af byen: Amager, Valby, Indre By, Nørrebro, Nordvest, Bispebjerg, Sydhavnen, Vesterbro og Østerbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Se billederne fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. September:

0

ÅRET DER GIK 2018: AUGUST