in ,

Tilbageblik på 2018: September

Enhedslisten og Alternativet står udenfor, da der bliver indgået forlig om det københavnske budget for 2019. Og så bliver der produceret papirblomster på livet løs – de skal op at hænge i Marmorkirken i forbindelse med en udstilling. Vi ser tilbage på september 2018 i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Politikere magtesløse i sag om kunstnerhus

LÆS OGSÅ: Syv partier træffer aftale om byggeri på Amager Fælled

LÆS OGSÅ: Blomster for klodens fremtid

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – SEPTEMBER 2018

Kavalkade: August 2018