in ,

Husker du 2018? September

Eventyrlandet indtog september Vesterbro Bladet, hvor der også var gadetema om Vesterbrogade, budgetforhandlingerne på Rådhuset, skuffelse over manglende fodboldbaner til Vestia og kamp mod brutal beton i Enghaveparken. Café Klare risikerede at miste de vigtige timer og Vesterbroerne samlede ind.

Eventyret begyndte med ‘Nowhereland’, hvor to kreative kvinder satte kunstneriske rammer for børnenes leg. Foto: René Mølskov

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

ÅRET I BILLEDER: Husker du september 2018?

ÅRET DER GIK – SEPTEMBER 2018