Glade dansere på Frederiksberg Runddel, da Hit House var på spil. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

ÅRET DER GIK – SEPTEMBER

ROCK OG RUL PÅ RUNDDELEN: Jørgen de Mylius var som altid konferencier ved årets Hit House koncert på Frederiksberg Runddel, der en skøn søndag i september bød på flere bands, der spillede vaskeægte pigtrådsmusik som dengang i de gode, gamle dage, da Hit House lå på Frederiksberg Allé.

Der blev danset i et par timer, så brostenene på Runddelen var glohede, for vejret var nemlig også super godt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Sådan kommer du af med et træt juletræ

ÅRET I BILLEDER: Husker du oktober 2018?