Der er forskel på, hvordan man skal komme af med det trætte juletræ. Foto: Arkiv

Sådan kommer du af med et træt juletræ

JULESLUT: Når juletræet er både vist og spist, melder spørgsmålet sig om, hvordan man kommer af med træet, inden det smider alle nålene på stuegulvet.

I Københavns Kommune afhænger det af, om man bor i villa eller etageejendom. Bor man i villa, skal man stille træet ud på fortovet, så det er let for skraldemændene at få det med.

De københavnere, som bor i etageejendomme, skal stille træet ned i gården – meget gerne der hvor man stiller storskrald frem til indsamling.

På de københavnske villaveje hiver renovatørerne automatisk træerne med, mens det i etageejendommene er den affaldsansvarlige, som skal bestille en afhentning af juletræer på Københavns Kommunes digitale løsning Nem Affaldsservice.

Er træerne over 120 cm, skal de saves over, inden de stilles ud. Træerne kan også afleveres på den lokale genbrugsstation.

Når træerne er afhentet bliver de lavet til træflis, der komposteres så det senere kan gøre gavn for planter og træer.

Træerne afhentes frem til den 15. februar.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bolius

Om journalisten Bolius

Bolius - Boligejernes Videncenter er ejet af Realdania. Bolius er en uvildig nonprofitorganisation, der har til formål at formidle viden til boligejerne. Bolius sælger ikke produkter eller tjenester.

Styrkeløft. Tårnby løftede konkurrenterne af banen

ÅRET DER GIK – SEPTEMBER