Foto: TSK

Styrkeløft. Tårnby løftede konkurrenterne af banen

TÅRNBY: Tårnby Styrkeløfter Klub er blevet bedste klub ved årets Divisionsturnering – en turnering for hold, hvori man stiller med en løfter i squat, bænkpres og dødløft.

Som et hold løftes der i tre indledende runder for at kvalificere sig til finalen. Her lykkedes det Tårnby at sikre hele tre hold til finalen, og Tårnby fejede al konkurrence af banen, da de løftede sig til guld, sølv og bronze. Tårnby Styrkeløfter Klub er altså i 2018 den ubestridt bedste klub i Danmark.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

ÅRET DER GIK 2018: AUGUST

Sådan kommer du af med et træt juletræ