Den varme sommer fik mange til at gå i Frederiksberg Have. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

ÅRET DER GIK – JULI

HEDEBØLGE I JULI: Det kom nok bag på de fleste, at sommeren i blandt andet juli måned var så varm og hed. Flere steder blev der meldt om varmerekorder, og det var mere end svært ikke at være i godt humør.

Bare det at kunne glemme alt om regnjakker og lukkede sko i flere uger var bare sagen. I Frederiksberg Have og Søndermarken blev græsset dog mere end knastørt, så det var forbudt at bruge åben ild, hvis man trængte til en smøg. Men mange valfartede alligevel til de to grønne oaser med stor glæde. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Tag juletræet med på tur

Grinchen