in ,

Tilbageblik på 2018: Juni

City Avisen bragte i juni artikelserien om hjemløse Leif Dahl Nielsen, der senere på året blev hædret med guld ved Ugeavisernes årspris i feature-kategorien. Herover kan du se, hvad månedens også bød på, når vi kigger tilbage på juni i vores årskavalkade.

LÆS OGSÅ: 1. Kapitel: Døden kommer med kulden

LÆS OGSÅ: 2. Kapitel: Alene på livets rejse

LÆS OGSÅ: 3. Kapitel: Vejen til gaden – og de stjålne år

LÆS OGSÅ: Et år som hjemløs slider

Tilbage i 2015 konkluderer Kystdirektoratet, at bådene i Erdkehlgraven ligger der ulovligt. Men de ligger der fortsat, og nu ønsker Venstre en oprydning med det samme. Det skal dog vise sig at blive mere vanskeligt end som så. Foto: Martin Sørensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – JUNI 2018

Kavalkade: November 2018