Skuespiller Rasmus Bjerg fik sig en fornem flise på Frederiksberg Allé. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

ÅRET DER GIK – JUNI

ENDNU EN TEATERFLISE BLEV LAGT: Vejret var i topform, da årets Teaterflise blev uddelt foran Promenaden på Frederiksberg Allé for 20.gang. Årets hæder gik til skuespilleren Rasmus Bjerg, der blev meget glad for at få sin helt egen fortovsflise på Alléen.

Han er blandt andet kendt for at spille John Mogensen i en film, om sangeren og musikerens liv. Rasmus Bjerg gav også et nummer i anledningen af uddelingen, hvor mange var mødt op for at få en fadøl i det gode vejr. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

AKB: Send de udsatte over vejen ud af bydelen

Sjov og anderledes faktabog om fisk