Foto: Bellevue Teatret
in ,

Legende tilbage i Kardemomme By

FORESTILLING: Han var med for første gang for 34 år siden. Dengang var Jesper Klein instruktør. Efter 12 års fravær er han nu tilbage på Bellevue Teatret i rollen som røveren Jesper i juleklassikeren »Folk og Røvere i Kardemomme By«.

Det er naturligvis østerbrobarnet, den 72-årige sanger og skuespiller, Allan Mortensen, som får comeback og endnu engang lister sig afsted på tå.

Rekordmange har indløst billet i år til »Folk og Røvere i Kardemomme By«, der denne gang spiller for 37. år i træk.Derfor har Bellevue Teatret for første gang i 33 år åbnet for forestillinger mellem jul og nytår.

Og her venter der et legendarisk gensyn, når Allan Mortensen for 14. gang spiller røveren Jesper. Sidste gang han spillede rollen var i 1996.

Den 72-årige legende er stadigt i topform. Tidligere på året høstede han således de største bifald med ’Langebro’-sangen i Midt om Natten-musicalen i Tivoli.

»Folk og røvere i Kardemomme By« spiller på Bellevue teatret, Strandvejen 451, torsdag 27. december, fredag 28. december og lørdag 29. december. Tidpunkter samt billetter kan findes på teaterets hjemmeside.

ÅRET DER GIK 2018: MAJ

AKB: Send de udsatte over vejen ud af bydelen