Camilla ¿Perlemor¿ Sandahl ved overrækkelsen - nederst med blomster. Foto: AVLU.
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Skulderklappris til Perlemor

HÆDER. Camilla Sandahl er kendt af unge og gamle i Urbanplanen under sit kreative alias Perlemor. Hun er en levende legende, der skaber tillid og respekt blandt unge og danner fællesskaber og netværk i lokalområdet. Camilla fortjener Amager Vest Lokaludvalgs årlige Skulderklap, så hun kan blive ved med at gøre en forskel.

URBANPLANEN: Amager Vest Lokaludvalg giver i år Skulderklappet til Camilla Sandahl, fordi hun formår at skabe fællesskaber og aktiviteter med plads til alle, om det er til skakturneringer, i genbrugscaféen, eller en lysfestival.

På nuværende tidspunkt er Camilla deltidsansat på Hørgården Nærgenbrugsstation, hvor hun tager sig godt af unge lommepengejobbere og arrangerer aktiviteter for områdets beboere.

Legendariske perler

Hendes legendariske perlepladeværksteder har sammen med hendes evne til at danne fællesskaber og skabe tryghed givet hende titlen Perlemor. Hvert barn i Urbanplanen og omegn kender til Camillas smittende engagement i kreative udfoldelse med perler.

Hendes engagement holder sig ikke kun til børn og unge, men breder sig i hele Urbanplanen fra Rickshaw-ture med ældre.

Michael Hedegaard, der er sekretariatsleder i Partnerskabet, har i flere år samarbejdet med Camilla, både når hun har sin frivillige kasket på og kollega på Hørgårdens sociale nærgenbrugsstation og kalder hende »en enestående samarbejdspartner og person.«

Senest er hun også blevet en del af værkstedfællesskabet TinkerTank under Frelsens Hærs Genbrugsbutik på Hørhusvej 5.

Her kan Camilla ’Perlemor’ Sandahl kombinere sit arbejde med børn og unge med sin passion for genbrug og skabe nyt af gammelt

»Camilla er et menneske der er guld værd for et lokalområde. Et menneske der skaber godt omkring sig. Det har hun gjort i mange år og vil gøre det i mange år fremover. Derfor fortjener hun Amager Vest Lokaludvalgs skulderklap 2018,« skriver udvalget.

Fællesskab og stemning

Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg ’Årets Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.

I år modtager vinderen 25.000 kroner.

Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle. Pengene går til at drive det gode arbejde videre.

Ved overrækkelsen på TinkerTank i onsdags var det en tydeligt bevæget ’Perlemor’, der modtog prisen:

»Jeg fældede faktisk en stor tåre, da jeg hørte at jeg havde fået prisen,« sagde Camilla Sandahl.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Se billeder fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. Maj:

Nytårsbrev: Tårnby får en borgerrådgiver