Praktiserende læge Runa Brinckman (i midten) og hendes kollegaer var den eneste klinik med åben for nye patienter. Arkivfoto: Martin Sørensen
in ,

ÅRET DER GIK – APRIL

AKUT LÆGEMANGEL SKABTE BEKYMRING: Der var bekymring både hos politikerne og hos borgerne, da der næsten var lukket for muligheden for at komme inden for i varmen hos de praktiserende læger på Frederiksberg. Også andre kommuner oplevede det samme i foråret.

Kun en enkelt læge på Frederiksberg tog mod nye patienter, så politikerne begyndte at kigge på alternative løsninger, så som midlertidige lægeklinikker, for at hjælpe borgerne med at få fat i en læge. Hos lægerne på Falkoner Allé var meldingen, at de ville begynde at tage patienter ind igen i løbet af sommeren. 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Ved du, hvor du kommer fra? Tag til slægtsforskning på Stadsarkivet

Se billederne fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. April: