Tilbageblik på 2018: April

April blev måneden, hvor der var skinner hele vejen rundt i Cityringen, og hvor en ny teaterscene opstod i Huset KBH. Se, hvad der ellers skete i City og Christianshavn i årets fjerde måned i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: Politikere vil bruge milliarder på bedre cykelparkering i byen

LÆS OGSÅ: Når hverdagen bliver magisk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – APRIL 2018

Vinterudstillingen på Artmoney Galleri byder på international kunst