Foto: volleyball.dk
in , ,

Volleyball. Pau er årets breddeleder

BRØNDBY: I sidste uge blev Pau Larsen fra Amager Volleyball Klub kåret som ’Årets Breddeleder’ ved Dansk Volleyball Award i Idrættens Hus i Brøndby.

Pau betegnes som »en utrolig initiativrig og ihærdig formand, der ikke er bange for at tage chancer. Pau Larsen har et godt blik for at se muligheder frem for begrænsninger, hvilket betyder at han ofte sætter spændende og anderledes initiativer i gang, som for eksempel klublokale, fritidsklub, nytårskur for de frivillige og et stærkt festudvalg, som styrker det generelle sammenhold og miljø i klubben. Årets leder er i den grad en foreningsmand,« hedder det i motiveringen for prisen.

Pau Larsen er ligeledes optaget af at skabe et stærkt elitemiljø i klubben, som hænger sammen med klubbens ungdomsarbejde, og han er også foregangsmand for at udvikle kommunikationen i klubben via forskellige digitale værktøjer.

Han er meget vellidt i klubben for sin venlige og positive måde at være på. Pau Larsen går gerne forrest, og som alle andre frivillige kan han komme til at løfte lidt for mange opgaver selv, men han er dygtig til at bevare blikket på den generelle organisation og få engageret klubbens medlemmer i det frivillige arbejde.

Pau Larsen er desuden med sin medvirken og medlevende interesse med til at udvikle miljøet i dansk volleyball og beachvolley, da han altid er velforberedt og klar med nye ideer til, hvordan vi sammen kan gøre det endnu bedre. Så også en breddemand for hele Danmark.

Ud over formandsopgaven i klubben i Sundby er han selv aktiv på klubbens herrehold i volleyligaen, og hans sønner er talenter på klubbens herreungdomshold.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Husker du 2018? April

Enggard skal bygge ny retsbygning