in ,

Tilbageblik på 2018: Marts

Hvad har Lars Løkke Rasmussen, Mette Horn og Leif Sylvester til fælles? Jo, de blev alle interviewet til City Avisen i marts. Vi kigger tilbage på årets tredje måned, hvor vi også kunne fortælle om, at københavnerne vovede sig ud på isen, og et forslag om at genåbne to gamle skoler. Se tilbageblikket i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: »Jeg vil bo her i Nyhavn, til jeg dør«

LÆS OGSÅ: »Jeg følte mig som en hund nogen havde glemt på en krog«

LÆS OGSÅ: »Jeg er stadig en lover-man«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Husker du 2018? Marts

Julekrybbernes julekrybbe