in ,

Tilbageblik på 2018: Marts

Hvad har Lars Løkke Rasmussen, Mette Horn og Leif Sylvester til fælles? Jo, de blev alle interviewet til City Avisen i marts. Vi kigger tilbage på årets tredje måned, hvor vi også kunne fortælle om, at københavnerne vovede sig ud på isen, og et forslag om at genåbne to gamle skoler. Se tilbageblikket i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: »Jeg vil bo her i Nyhavn, til jeg dør«

LÆS OGSÅ: »Jeg følte mig som en hund nogen havde glemt på en krog«

LÆS OGSÅ: »Jeg er stadig en lover-man«

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Husker du 2018? Marts

Julekrybbernes julekrybbe