Foto: Aktivitetscentret.
in , ,

Elsker 😍 Like 👍

Publikumsorkestret hittede på Sundholm

SUNDHOLM: Tirsdag var der julekoncert med Publikumsorkestret under ledelse af Mette Hanskov fra Det Kongelige Kapel i Aktivitetscentret på Sundholm. Over 80 musikere i alderen 12-85 år spillede i omkring en time musik af blandt andre Beethoven, Tjajkovskij og Irving Berlin

Det var en dejlig koncert med amatørsymfoniorkesteret, som gav en reprise af en koncert de afholdt i operaen ugen forinden. Der var kendte julekompositioner og et par julesalmer blev afviklet med fællessang fra publikum.

Orkestret fyldte to trediedele af salen, så det blev en tæt oplevelse, men kirkesalen har en rigtigt god akustik også til så stort et orkester. Både publikum og orkester var glade for koncerten, så der er vist en ny juletradition på Sundholm under opsejling.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

ÅRET DER GIK – MARTS

ÅRET I BILLEDER: Husker du april 2018?