Værterne Michael Schøt og Heino Hansen. PR-foto.

Komikere hjælper børn i krig

COMEDY-TRADITION. Hele 16 danske komikere kan opleves i Tivoli Hotel på lørdag ved den 26. udgave af Comedy Aid , som samler ind til Red Barnet.

SPAS: For 26. år i træk inviterer landets bedste komikere til velgørenhedsshowet Comedy Aid mellem jul og nytår. Værterne Heino Hansen og Michael Schøt kan præsentere ikke færre end 16 komikere.

Comedy Aid laves af bokkingbureauet FBI (Funny Business Inc.) i samarbejde med Red Barnet, og overskuddet fra showet går til organisationens humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder: For sjette år i træk går overskuddet til Red Barnets humanitære arbejde for børn i krig og på flugt. Sidste år blev der indsamlet godt 1,3 millioner kroner.

Publikum kan se frem til masser af grin med Anders Grau, Brian Mørk, Carsten Bang, Dan Andersen, Jacob Taarnhøj, Jonas Mogensen, Lasse Rimmer, Linda P., Mahamad Habane, Mikkel Klint Thorius, Mikkel Rask, Natasha Brock, Philip Devantier, Thomas Hartmann, Morten Wichman og Torben Chris. Musikken sørger kapelmester DJ Noize for, og så kan publikum også glæde sig til gæsteoptræden af rapperen Per Vers.

»Sidste år fejrede vi 25 års jubilæum for Comedy Aid. I år tager vi hul på de næste 25 år og giver plads til en række nyere komikere som f.eks. Morten Wichmann, Natasha Brock, Mahamad Habane og vinderen af årets DM i stand up, Philip Devantier. De er alle fire sindssygt dygtige komikere, og selv om de måske endnu ikke er så kendte i den brede befolkning, så er de stærkt etablerede i stand-up branchen og højt respekterede hos deres mere erfarne kollegaer,« fortæller Nina Federici, projektleder for Comedy Aid.

Premieren på Comedy Aid 2018 holdes i Aarhus 27. december. Derpå følger Herning og Tivoli Hotel & Congress Center 29. december. 7. januar 2019 er Comedy Aid i London på det berømte The Comedy Store.

Se mere: www.fbi.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

FerieCamp. Capoeira og perleplader i juleferien

Mistænkt for voldtægt på tre kvinder