Tilbageblik på 2018: Februar

I februar sagde københavnerne farvel til Prins Henrik. City Avisen var hjemme hos overborgmester Frank Jensen og hans kone, Jane Frimand Pedersen og besøgte Nationalmuseets nye direktør, Rane Willerslev. Tag et tilbageblik på februar i galleriet herover.

LÆS OGSÅ: »Børnene er vores største sejr«

LÆS OGSÅ: »Min største udfordring er min utålmodighed«

LÆS OGSÅ: BILLEDGALLERI: »Det er som at spise en elefant«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK – FEBRUAR 2018

Delebolig i den dyrere ende …