Villaen på Christian Winthers Vej 15 blev opført i 1881 og har kun været solgt én gang tidligere. Det var i 1905. Foto: adamschnack.dk

Delebolig i den dyrere ende …

TIL SALG. Drømmer du om at købe bolig med et par studiekammerater eller måske med svigerfamilien, så er chancen her nu. En villa på Christian Winthers Vej med tre individuelle boliger er sat til salg. Sælges samlet. Pris: 50 millioner kroner.

REKORDPRIS: Hvis villaen på Christian Winthers Vej 15 bliver solgt til et beløb, der kommer bare i nærheden af udbudsprisen, så vil den slå bunden ud af alle tidligere salgsrekorder på Frederiksberg.

Ikke mindre end 50 millioner danske kroner forlanger sælger i samarbejde med ejendomsmægler Adam Schnack for huset. Til gengæld for de mange penge får man godt 700 kvadratmeter klassisk Frederiksberg-palæ fordelt i tre individuelle boliger, men med mulighed for at samle det hele til én stor bolig med 14 værelser.

Siden villaen blev opført i 1881 har den kun været ejet af to forskellige familier. Det har altså været et hjem, der er gået i generationer og kun har været solgt én gang tidligere, og det er godt 113 år siden; nemlig i 1905.

Gennemrenoveret

Den nuværende ejer er fjerde generation i villaen. I løbet af de seneste to år har den nuværende ejer gennemrenoveret boligen fra kælder til kvist med respekt for deltaljerne, det arkitektoniske formsprog og den historiske værdi, huset repræsenterer.

Alt er blevet opdateret – fra tagkonstruktionen og elinstallationer til 30 millimeter plankegulve og indbyggede skabe. Villaen fremstår med andre ord som ny, men præsenteres i smukke historiske rammer, som kun fortiden kunne bygge.

Villaens officielle BBR-boligareal er på 539 kvadratmeter. Det giver en kvadratmeterpris på 92.764 kroner. Men så får man også en spisestue i åben forbindelse med et orangeri samt 176 kvadratmeter god kælder med i prisen. Og så i øvrigt en beliggenhed som i DR’s ’Hammerslag’ ville være en klar 5’er.

Fotos: adamschnack.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Tilbageblik på 2018: Februar

To kvinder løb med årets priser