Grunden i Nordhavn som H.C. Andersen Adventure Tower har sikret sig, i tilfælde af at Københavns Kommune vedtager en lokalplan, som gør det muligt at etablere et 280 meter højhus og forlystelsespark. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Like 👍

Kulturhus i havnen er forlænget

NORDHAVN: Der er for alvor kommet liv i Nordhavn de sidste par år, og siden efteråret 2016 har befolkningen haft glæde af et midlertidigt kulturhus, Havnekulturkontoret i det gamle postkontor i Århusgade.

Et flydende aktivitetshus er på vej, men er ikke klar endnu, og Havnekulturhuset, som drives af Kultur Ø, er blevet forlænget til midt i 2019 efter aftale med Nordhavn P/S.

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fælleselevråd har valgt medlemmer

||

Se billederne fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. Januar: