Grunden i Nordhavn som H.C. Andersen Adventure Tower har sikret sig, i tilfælde af at Københavns Kommune vedtager en lokalplan, som gør det muligt at etablere et 280 meter højhus og forlystelsespark. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Like 👍

Kulturhus i havnen er forlænget

NORDHAVN: Der er for alvor kommet liv i Nordhavn de sidste par år, og siden efteråret 2016 har befolkningen haft glæde af et midlertidigt kulturhus, Havnekulturkontoret i det gamle postkontor i Århusgade.

Et flydende aktivitetshus er på vej, men er ikke klar endnu, og Havnekulturhuset, som drives af Kultur Ø, er blevet forlænget til midt i 2019 efter aftale med Nordhavn P/S.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Fælleselevråd har valgt medlemmer

||

Se billederne fra året, der gik på Nørrebro og i Nordvest. Januar: