in ,

Tilbageblik på 2018: Januar

Året er ved at rinde ud. Det er tid til at se frem mod 2019. Men årsskiftet er også en kærkommen lejlighed til at se tilbage på året, vi skal sige farvel til.

Fra i dag og i de kommende 12 dage ser vi tilbage på året – måned for måned – som det blev beskrevet i City Avisens spalter. Og vi begynder naturligvis med januar, der bød på interviews med de nye borgmestre, rotter i Kongens Have og hjemløsefest på Københavns Rådhus.

Se billederne og få historierne fra januar i galleriet herover. Glædeligt gensyn med 2018.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

ÅRET DER GIK: JANUAR 2018

Danskerne er vilde med Dragør