ÅRET I BILLEDER: Husker du januar 2018?

Avisens fotografer har haft et travlt år bag kameraet. Vi har samlet nogle af de mange øjeblikke. Hver dag mellem jul og nytår sender vi billedgalleri med glimt fra en måned i Valby og Sydhavnen. Velkommen tilbage til januar 2018.

I januar slog Nordisk Film i Valby dørene op til deres store jubilæumsudstilling over den populære filmbande Olsen-banden, der i år kunne fejre 50-året for premieren på den første film. Forud for den store udstilling havde Nordisk Film været i gemmerne, hvor de eksempelvis fandt frem til det hul, der blev lavet i filmstudiets gulv, da man skulle skabe en underjordisk bunker til filmen ‘Olsen-banden i Jylland’. Her mødte avisen Ove Sprogøes søn, Henning Sprogøe, der gæstede udstillingen. Foto: Dan Møller

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

KB årets fodboldklub i København

Forsøg med indhegnet til løse hunde