Trods adskillige besøg er det ikke lykkedes at tage et billede med en hund, der benytter indhegningen. Foto: Martin Sørensen

Forsøg med indhegnet til løse hunde

GRØNDALEN: Frederiksberg Kommune har som en forsøgsordning indhegnet et område i Grøndalen (den nordlige del af Grøndalsparken), hvor hunde kan løbe frit. Forsøget varer til efter 2019.

Grøndalen bruges flittigt af børnefamilier, hundeejere, motionsløbere, gående og mange andre hver dag. Det kan skabe utrygge situationer, når løse hunde kommer tæt på eksempelvis børn eller motionsløbere.

Derfor har Frederiksberg Kommune – på baggrund af et forslag stillet af SF’s Balder Mørk Andersen og Socialdemokraternes Sine Heltberg – som en forsøgsordning indhegnet området til de hundeejere, der vil lade deres hunde løbe frit. Forsøget med det cirka 900 kvadratmeter store område kommer til at vare cirka et år.

Formand for Frederiksberg Kommunes By- og Miljøudvalg, Jan E. Jørgensen (V), lægger stor vægt på, at alle borgergrupper skal føle sig velkomne i parken:

»Vi har en dejlig park med mange brugergrupper, og de skal alle have de bedst mulige forhold. Nu forsøger vi med denne ordning, og når forsøget er forbi, skal vi så se på, om det er vejen frem eller om vi skal finde andre løsninger.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

ÅRET I BILLEDER: Husker du januar 2018?

ÅRET DER GIK – JANUAR 2018