En direktør, en butikschef, en finansminister, en uddannelses-minister og en bestyrelsesformand i dialog. Foto: Martin Sørensen
in ,

To ministre hos Too Good To Go

BESØG: Too Good To Go, som har sat sig selv i verden med en mission om at bekæmpe madspild, havde fredag besøg af ikke bare én men to ministre.

Både finansminister Kristian Jensen (V) og uddannelses- og forskningsminister (V) Tommy Ahlers lagde vejen forbi butikken på Nyelandsvej og fik sig en snak med butikschef Mads Christensen, Too Good To Go-direktør Mette Lykke og -bestyrelsesformand Preben Damgaard.

FN’s verdensmål nummer 12 handler om et ansvarligt forbrug og en ansvarlig produktion. Too Good To Go er et godt eksempel på en virksomhed, der – via en app og et lobbyarbejde for at få madspild-temaet på skoleskemaet – arbejder aktivt med verdensmålet. Det ville de to ministre gerne høre nærmere om, idet regeringen har en ambition om, at flere tager ansvar for, at Danmark når i mål.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Husker du 2018? Januar

Store projekter skal udskydes – cykelsti og Sortebro må vente