En direktør, en butikschef, en finansminister, en uddannelses-minister og en bestyrelsesformand i dialog. Foto: Martin Sørensen

To ministre hos Too Good To Go

BESØG: Too Good To Go, som har sat sig selv i verden med en mission om at bekæmpe madspild, havde fredag besøg af ikke bare én men to ministre.

Både finansminister Kristian Jensen (V) og uddannelses- og forskningsminister (V) Tommy Ahlers lagde vejen forbi butikken på Nyelandsvej og fik sig en snak med butikschef Mads Christensen, Too Good To Go-direktør Mette Lykke og -bestyrelsesformand Preben Damgaard.

FN’s verdensmål nummer 12 handler om et ansvarligt forbrug og en ansvarlig produktion. Too Good To Go er et godt eksempel på en virksomhed, der – via en app og et lobbyarbejde for at få madspild-temaet på skoleskemaet – arbejder aktivt med verdensmålet. Det ville de to ministre gerne høre nærmere om, idet regeringen har en ambition om, at flere tager ansvar for, at Danmark når i mål.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Husker du 2018? Januar

Store projekter skal udskydes – cykelsti og Sortebro må vente