Foto: Det Danske Frimurerlaug

Elsker 😍 Like 👍

Frimurerne hjælper trængte familier

JULEHJÆLP: Søndag 16. december fik flere familier en tidlig julegave, da logerne under Det Danske Frimurerlaug af Gamle, Frie og Antagne Murere delte deres årlige julehjælpspakker ud til 325 forskellige familier.

En julehjælpspakke indeholder det mest nødvendige for at kunne holde en traditionel juleaften. Blandt andet en halv svinekam, julemedister, rødkål, kartofler, grødris, piskefløde, kirsebærsovs, marcipan, nougat og et stykke legetøj.

Modtagerne er blevet fundet i tæt samarbejde med blandt andet kommunerne, kirkerne, mødrehjælpen og andre instanser, som har den daglige kontakt med de trængte familier.

Udover julehjælpen blev familierne på uddelingsdagen modtaget med masser af julehygge. Der var dækket op til kaffe, te og kager og flere steder kunne børnene desuden lave juleklip og hilse på julemanden, mens de voksne kunne få sig en snak.

I foreningen mener man, at glæden ved at se øjnene der lyser op hos de mindste og smilet hos forældrene, er det hele vær. Det er noget, der giver fugtige øjne, men samtidig noget der viser, hvor vigtigt det er at gøre en forskel.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Mausoleum er ved at være på plads

Fra plakater til bog på ti år