Mausoleet er muret op i røde mursten og måler to gange tre meter i omkreds og er to meter højt. Foto: Martin Sørensen
in ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Mausoleum er ved at være på plads

GRAVMÆLE: Årtier inden sin død i marts 2017 besluttede Frederiksberg-kunstsamleren John Hunov sig for, at han ville have sit eget gravmæle i form af et velvoksent mausoleum placeret på Frederiksberg Ældre Kirkegård.

Her ét år og ni måneder efter Hunovs død, tårner et næsten færdigt mausoleum sig op. Det er muret op i røde mursten og måler to gange tre meter i omkreds og er to meter højt. John Hunovs ven, ligeledes nyligt afdøde Per Kirkeby, har tegnet mausoleet og meningen er, at der bag glas i indbyggede nicher vil blive udstillet keramik af Bindesbøll og Salto.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Nørrebros madmekka frister

Frimurerne hjælper trængte familier