Ula Lancaster er fra England og har boet på Nørrebro siden august. Hun læser på KEA og arbejder på Bar Pasta. Foto: Dan Møller
in

Nørrebros madmekka frister

 

FRA ENGLAND TIL NØRREBRO: Ula Lancaster kommer ind på Boy’s Shawarma og bestiller ’chips and garlic sauce’. Hun er fra England og studerer multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi, fortæller hun.

»Jeg har boet på Nørrebro siden august og kan rigtig godt lide det. Det er lidt råt, men samtidig er der alle de små, hyggelige gader med selvstændige butikker. Det kan jeg godt lide.«

Hun kendte København rimelig godt, inden hun flyttede til byen, for hun har besøgt venner, der bor her og fik selv smag for at flytte hertil. Ved siden af studiet arbejder hun på Bar Pasta, der ligger i Vedbækgade på Nørrebro.

»Det er virkelig populært, og efter Politiken skrev om det, har der været fuldt booket hver aften,« siger hun.

Hun har hurtigt fået sine egne favoritsteder på Nørrebro og kommer blandt andet meget på Coffee Collective i Jægersborggade, Andersen og Maillard på Nørrebrogade og BRUS i Guldbergsgade.

Det er dog heller ikke første gang, hun kigger ind på Boy’s Shawarma siger hun med et genert smil og kigger ned på posen, hvor de varme pommes frites ligger og venter.

»Deres hvidløgssauce er fantastisk! Jeg kommer her hele tiden. Jeg har faktisk allerede været her én gang i løbet af denne uge, men jeg måtte bare forbi i dag,« siger hun og griner.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Rudolfs forfar fortæller en 14.000 år gammel historie om Bispeengbuen

Mausoleum er ved at være på plads