in ,

Like 👍

Se billederne: Alfred Nobels Bro blev indviet

INDVIELSE: Søndag blev den nye Alfred Nobels Bro indviet i Sydhavnen. Broen forbinder de nye bydele Teglholmen og Enghave Brygge.

»Jeg er sikker på, at Alfred Nobels Bro med tiden bliver et populært opholdssted, og den vil samtidig være en vigtig brik i forhold til at løfte infrastrukturen i den sydlige del af København. De bløde trafikanter får en nem og rolig forbindelse langs vandet mellem Sydhavnen og centrum af København,« siger teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL), der stod for indvielsen af broen.

I første omgang bliver Alfred Nobels Bro kun åbnet for cyklister og fodgængere, men når metroarbejdet på den nye sydhavnsgren er færdigt i 2024, bliver der desuden åbnet for bilister.

SE OGSÅ: Se video: På søndag åbner broen med havnens længste bænk

 


Den nye bro, Alfred Nobels Bro, åbner i København, søndag den 16. december 2018. Alfred Nobels Bro forbinder Enghave Brygge og Teglholmen i Sydhavnen over Frederiksholmløbet, og den er 87 meter lang. Broen indvies på Enghave brygge. (Foto: THOMAS SJØRUP/Ritzau Scanpix)
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Skelmosevej: Sagen er ikke slut for naboerne

Find den bedste måltidskasse i din by