Ukirke på Vesterbro er ofte vært for nogle lidt anderledes kirkelige arrangementer. På onsdag er det Julebazar til fordel for Projekt Hjemløs.Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Vesterbro til kamp for Projekt Hjemløs

HJEMLØSES JUL. Onsdag er der julebazar, musik og indsamling til fordel for Projekt Hjemløs i Ukirke, hvor der i timevis er musik og koncerter. Der er gratis mad og vejledning til hjemløse.

NÅR DØDEN VÆKKER: En novemberdag gik Alice Larsen en strøgtur med sin datter. Da en hun sidder i et hjørne på Strøget og gør voldsomt beslutter hun at undersøge, hvad der foregår. Det viser sig, at der ligger en hjemløs mand. Der er død. Hun får ringet efter politiet, og mens hun og hendes datter er i chok over, at et menneske ligger alene på gaden. Hun fortæller om oplevelsen til sin veninde, musikeren Mathilde Falch, og der går ikke lang tid, før de sammen har arrangeret et velgørenhedsarrangement for hjemløse.

Derfor er der onsdag 19. december er i Ukirke på Vesterbro indsamling til fordel for Projekt Hjemløs.

Der er både julebazar, musik, boder, loppemarked samt mad og Drikke.

Der er også et klippeklistrehjørne for både børn og voksne.

I Ukirke bliver der også lavet et samtalehjørne, hvor man kan tale med terapeuter, præst, socialrådgivere, sygeplejesker, psykologer og flere.

I et hjørne er der også ’behandlerhjørne, hvor man kan få massage, zoneterapi, en frisørtid healing og mere.

Hænger tøjet i laser er der også mulighed for at gå til tøjreperationen og få lappet tøjet.

Seks timers musik

Mathilde Falch og Alice Larsen står bag projektet, der munder ud i en seks timer lang julebazar på Vesterbro. Mathilde Falch er musiker og flere af hendes musiker-kollegaer støtter op om eventet.

Derfor bliver dagen fyldt med god livemusik under hele arrangementet. Blandt andet, Signe Svendsen & Mathilde Falch, Michel Beli, Pato, Kenneth Thordal og beatpoeten Claus Høxbroe.

Alle pengene fra julebazaren går til Projekt Hjemløs med mad og drikke til byens hjemløse.

Gratis mad til de hjemløse

For de hjemløse er både mad, drikke, samtaler og behandlinger gratis. Er du hjemløs, kan du også hente varmt tøj og hundemad gratis.

Onsdag d. 19. december kl. 14.00-20.00 i Ukirke på Vesterbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

»På Nørrebro er alle ligeglade med, hvor du kommer fra«

3B skal bygge ’skæve boliger’