Kirsten Birgit har købt glaskugler hos Fix-idé på Godthåbsvej, som hun er svært utilfreds med. Mød hende 21. december på Godthåbsvej. Foto: Linda Kastrup Ritzau Scanpix
in ,

Sur 😠 Ked 😭 Haha 😆 Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Kirsten Birgit har fået en fix idé

DEMONSTRATION: »Jeg synes, det er fedt,« lyder det fra indehaveren af legetøjsbutikken Fix-idé på Godthåbsvej, Lissi Poulsen, der har haft besøg af satirikeren Kirsten Birgit i forbindelse med et radioindslag.

Indslaget er en del af et radioprogram, der handler om, at ’Fix Idé røvrender deres kunder og kaster glaskugler til højre og venstre’, som det lyder i indslaget med Kirsten Birgit.

Som tak for den dårlige behandling vil Kirsten Birgit lave en demonstration på Godthåbsvej 21. december foran Fix-idé. Det sker kl. 14.30, hvor der vil være taler, brændte mandler, æbleskiver, gløgg, konfekt og en overraskelse.

Lissi Poulsen fortæller, at der er indhentet tilladelse fra politiet til arrangementet, der finder sted på hjørnet af Godthåbsej og Bogøvej på fredag.

Hun glæder sig til at møde Kirsten Birgit og håber, at mange vil kigge forbi for at høre på satirikeren.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Hos Boy’s er kyllingen sprød og kærligheden til Nørrebro stor

Styrkeløft. Voksne løftere til tops