Københavns Politi standser arbejdet med nedrivning af skorstenen. Foto: Martin Sørensen

Politiet standser nedrivning af skorsten på Slagtergårdene

TVIST. Københavns Kommune har siden først på dagen fastholdt over for Vesterbro Bladet at der ikke er givet tilladelse til nedrivning af skorsten. Nu har politiet standset arbejdet.

 

STANDSNING: Torsdag formiddag begyndte nedrivningen af den gamle skorsten ved Slagtergårdene.

Københavns Kommune oplyste tidligere til Vesterbro Bladet, at der ikke var givet tilladelse til en nedrivning.

Lidt efter klokken 13. ankom en motorcykelbetjent til Enghavevej, hvor han standsede arbejdet.

»Vi har midlertidig standset nedrivningen, fordi vi blev nødt til at afklare med Københavns Kommune, om det er korrekt, at det skal ske,« fortæller Riad Tolba, pressetalsmand ved Københavns Politi til Vesterbro Bladet.

Politiet er stadig til stede, men ifølge Københavns Politi var det kun for at skabe kontakt til arbejderne.

»Motorcykelbetjentens tilstedeværelse er udelukkende et spørgsmål om lige at få kontakt til arbejderne, så de kan standse arbejdet, indtil det er afklaret med kommunen, hvad der skal ske,« siger Riad Tolba.

Opdatering, 13.50:

Vesterbro Bladet var tidligere i dag i kontakt med Teknik- og Miljøforvaltningen, der oplyste, at der ikke var tilladelse til at nedrive skorstenen. Ikke så meget som en sten, måtte de fjerne. Derfor sendte kommunen deres sagsbehandler ud for at se, hvad der foregik.

Efterfølgende registrerede Vesterbro Bladet, at nedrivningen fortsatte. Til avisen oplyste nedrivningsfirmaet Normann & Petersen Nedbrydning A/S, at de havde fået besked på nedrivningen af bygherre. De oplyste også, at de havde tilladelse til nedrivningen.

 

LÆS OGSÅ: Lige nu: Slagtergårdenes skorsten i nedrivningsfare

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Nej tak til lejeboliger på Platanvej

Bedste alarm til huset