Kåre Press-Kristensen holder oplæg ved debatmødet. Arkivfoto: Michael Paldan
in

Debatmøde: Hvad er problemet egentlig ved brændeovne?

Der er som aldrig før på klima og forurening. Særligt CO2 og luftforurening fra biler fylder i den offentlige debat.

Men også debatten om forurening fra brændeovne i byen er vigtig. Må man fortsat bruge brændeovn som varmeforsyning? Må der være brændeovne i nybyggeri? Hvad med retten til hygge eller retten til ren luft?

Spørgsmålene er mange, og de bliver stillet ved et debatmøde torsdag 13. december kl. 19-21 på Christianshavns Bibliotek, Dronningensgade 53A. Det er Miljøpunkt Indre By-Christianshavn, der står bag mødet, hvor der bl.a. vil være et oplæg af Kåre Press-Kristensen fra Det Økologiske Råd.

“Skal vi nå en reduktion af CO2 inden 2025, og en forbedring af luftkvaliteten i København, er alle nødt til at tage fat. Ikke alle borgere har viden om udfordringer og blik for mere miljøvenlige muligheder,” lyder det fra Miljøpunkt Indre By & Christianshavn.

Der er stadig ledige pladser til debatmødet. Tilmelding skal ske til centerleder Marianne Spang Bech fra miljøpunktet på marianne.spang@a21.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Vesterbroere til kamp for rummelighed

Slagtergårdenes skorsten i nedrivningsfare