Kåre Press-Kristensen holder oplæg ved debatmødet. Arkivfoto: Michael Paldan
in

Debatmøde: Hvad er problemet egentlig ved brændeovne?

Der er som aldrig før på klima og forurening. Særligt CO2 og luftforurening fra biler fylder i den offentlige debat.

Men også debatten om forurening fra brændeovne i byen er vigtig. Må man fortsat bruge brændeovn som varmeforsyning? Må der være brændeovne i nybyggeri? Hvad med retten til hygge eller retten til ren luft?

Spørgsmålene er mange, og de bliver stillet ved et debatmøde torsdag 13. december kl. 19-21 på Christianshavns Bibliotek, Dronningensgade 53A. Det er Miljøpunkt Indre By-Christianshavn, der står bag mødet, hvor der bl.a. vil være et oplæg af Kåre Press-Kristensen fra Det Økologiske Råd.

“Skal vi nå en reduktion af CO2 inden 2025, og en forbedring af luftkvaliteten i København, er alle nødt til at tage fat. Ikke alle borgere har viden om udfordringer og blik for mere miljøvenlige muligheder,” lyder det fra Miljøpunkt Indre By & Christianshavn.

Der er stadig ledige pladser til debatmødet. Tilmelding skal ske til centerleder Marianne Spang Bech fra miljøpunktet på marianne.spang@a21.dk

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Vesterbroere til kamp for rummelighed

Slagtergårdenes skorsten i nedrivningsfare