FOTOI: KULTURTÅRNET.
Tema: in

Seks-retters sansemenu i mørkerestaurant

Kulturtårnet på Knippelsbro og Dark Waiter præsenterer pop up-restauranten ‘Dinner in the Dark’ til januar.

En intim mørkerestaurant med seks-retters sansemenu i det gamle brotårn på Knippelsbro. Det er tllbuddet fra Kulturtårnet og Dark Waiter til januar, hvor der bydes på ‘Dinner in the Dark.

Datoererne er tirsdag 15. januar til og med lørdag 26. januar. To seats á 12 personer per aften klokken 17.00-19.30 og 20.00- 22.30.

Kulturtårnet omdannes i de ti dage til en sjov, intim og grænseoverskridende mørkerestaurant, hvor sanserne udfordres og stimuleres på helt nye måder. I uvante rammer i det ikoniske brotårn får gæsterne en oplevelse for livet – en oplevelse, hvor alle sanser får frit spil.

Når synssansen fratages os, træder andre sanser til, som kan hjælpe os med at navigere og skelne mad på tallerkenen. Høre-, føle-, smage- og duftesansen tager over og styrer kroppen gennem et sanserigt måltid med seks retter mad, vinmenu og underholdning i det 81 år gamle brotårn.

Hvad kan du forvente?

Når gæsterne ankommer til Kulturtårnet, vil de blive budt varmt velkommen af en vært, der vil guide gæsterne gennem aftenen, mens de nyder den lækre seks-retters sanse-menu.

Under middagen vil der være interaktive indslag i form af lydquizzer og live performance, som er med til at skabe en intens, anderledes og mindeværdig aften. Der vil være totalt mørkt i restauranten, men de synshandicappede tjenere tager sig godt af gæsterne og sikrer, at de får en særlig aften.

Prisen er 995 kroner per person.

Som en del af oplevelsen holdes menuen hemmelig, men allergikere og vegetarer kan selvfølgelig få tilpasset menuen, hvilket blot skal nævnes i en mail ved bestillingen til info@kulturtaarnet.dk

Armando Vera og Lars Erik Lyndgaard Schmidt er kokke til denne »Dinner in the Dark«

Billetter bookes via Madbillet.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fransk visit i Parken torsdag aften

Vesterbroere til kamp for rummelighed