Foto: Christoffer Sandager
in ,

Elsker 😍

Thomas designer Tivolis kugler

 

JULEKUGLER: Fire fine julekugler sender Tivolis julemagi ud i stuen, hvis man da beslutter sig for at hænge dem på træet. Bag kugler står østerbroer Thomas Winkler, der er ansat som designer i Tivoli. Om opgaven med at designe julekuglerne fortæller han:

»Det har været en drøm for mig. Det er noget, jeg altid har ønsket at lave, siden jeg var med til Jul i Tivoli første gang for 10 år siden. Det gør det ekstra spændende, at det, så vidt jeg ved, er første gang, det er muligt at købe julekugler, som Tivoli selv har designet. Planen er, at der skal designes lidt julepynt hvert år, som kan købes i Little Tivoli. Den lille detalje med, at man kan åbne dem og lægge små overraskelser i, er jeg også glad for. Så er der god mulighed for at glæde personen, der får julekuglen og gøre gaven personlig,« siger han i en pressemeddelelse.

Russisk og hjemmelavet

Spørger man designeren, hvordan hans eget juletræ ser ud hjemme på Østerbro, så lyder svaret, at det både er russisk og hjemmelavet:

»En masse hjemmelavet og besynderligheder. Min favoritjulepynt er fra Rusland, inspireret af dengang vi havde russisk jul i Tivoli. Det er en lille krokodille med en fez på, som taler i telefon. Og så er der noget, der er hæklet, strikket, knyttet og broderet, som mine to søstre har stået for.

Thomas Winkler skal holde juleaften hos sin søster på Østerbro, som dog ikke har plads til et juletræ i sin lille lejlighed.

»I stedet hænger vi en snor op med en masse af den fine pynt på,« siger designeren.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Har du købt en aktie i Vesterbro?

Nej tak til lejeboliger på Platanvej