Maria Rich, Esben Smed og Thomas Hwan er hovedrollerne i tredje sæson af Bedrag. Foto: Thomas Howalt Andersen
in , , , , , , ,

NY SÆSON: Bedrag på Nørrebro

DRs tv-serie Bedrag kommer nu i tredje sæson 6. januar 2019 og serien har sit udgangspunkt på Nørrebo

Denne gang har manuskriptforfatteren, nørrebroeren, Jeppe Gjervig Gram, der også stod bag de to sæson 1 og 2  kredset om bandekonflikterne på Nørrebro og ’hvidvaskning af penge i danske banker.

I hovedrollerne ses  fortsat Thomas Hwan som politimanden Alf og den kriminelle Nicky spilles fortsat af Esben Smed. Thomas Bo Larsen, der i de to forrige sæsoner spilledede Alfs kollega, Mads Justesen, er ikke på rollelisten, ligesom hele hans familie med Line Kruse som moren Christina og børnene Esther og Albert.

Til gengæld er Maria Fich kommet med i Bedrag III, hvor hun spiller bankrådgiveren Anna.

”Det er både berigende og udfordrende at komme ind Bedrags univers, og at komme så tæt på det kriminelle miljø, som min karakter Anna bevæger sig ud i. ‘Bedrag III’ er en fortælling, som kommer meget tæt på virkeligheden, men i fiktionens verden har vi det privilegium, at vi kan sætte det hele på spidsen og undersøge de forskellige små skridt, der pludselig udgør en kriminel løbebane. Når vi levendegør det med krop og sjæl, vil seerne nok sidde tilbage med, at helte ikke bare er helte, og banditter bare er banditter – alle karaktererne er mennesker, som vi kender. Min karakter Anna er også én, vi alle sammen kan genkende, og for mig har det været spændende at spille hende, lave et helt års karakterarbejde, og udvikle en så facetteret en karakter som Anne Berg Hansen,” siger Maria Rich om sin rolle som Anna i en pressemeddelelse.

Det er Alf, Anna og Nicky, der ifølge DR er hovedrollerne i tredje sæson.

Nørrebroeren, skuespiller Esben Dalgaard, spiller politimand Møller i TaskForce Nørrebro. Møller er en erfaren sagsleder, som ikke deler Alfs ideer om at følge pengesporene.

Omdrejningspunktet i sæson tre af ’Bedrag’ er hvidvaskning af penge og bandekrig. I Danmark har der den senere tid været bandeopgør på Nørrebro, hvor serien har sit udgangspunkt, samtidig med at den ene hvidvaskskandale efter den anden har taget overskrifter. De to ting er på mange måder tæt forbundent, og er et uløseligt og aktuelt samfundsdilemma – for hvad stiller man op med salg af hash og dets pengekredsløb, som ikke forsvinder, uanset politiets årelange indsats?, som det hedder i en pressemeddelelse fra DR.

Bedrag III har sæsonpremiere 6. januar klokken 20.00 på DR TV.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

Jeg interesserer mig virkelig for det lokale

Revisionsfirma dropper byggeri

Direktør til Scandic Falkoner udpeget