Cocktailbaren Gensyn er nomineret i seks af otte kategorier ved denne uges Bartender¿s Choice Awards i Stockholm. Pr-foto
in ,

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

Gensyn-bartendere nomineret til seks priser

NOMINERINGER: Cocktailbaren Gensyn, Rolighedsvej 20 fører feltet an som mest nominerede danske bar ved denne uges Bartender’s Choice Awards i Stockholm.

Sidste år løb Gensyn med titlen som Danmarks Bedste Nye Bar ved restaurationsbranchens svar på The Oscars efter kun otte måneder i de lokaler, der i årtier husede den navnkundige Husar Pub. Titlen kom som noget af en overraskelse for de to indehavere, David Jackson og Terkel Kleist.

I år har holdet bag Gensyn imidlertid overgået sig selv ved at blive nomineret i hele seks ud af otte kategorier – herunder Bedste bar, Bedste signaturcocktail, Bedste cocktailmenu plus den såkaldte People’s Choice Award.

Gensyn er et skævt, uformelt og afslappet alternativ til de traditionelle og mere strømlinede cocktailbarer på den anden side af kommunegrænsen. Gæsterne hos Gensyn kan spille billard og nyde gamle jazzstandarder i den forhenværende bodegas dunkle belysning, og har man mere lyst til en kop øl end en cocktail, medfører det ingen misbilligende blikke.

Hvor mange af årets cocktailpriser, der havner på Rolighedsvej afgøres på søndag 16. december, hvor Bartender’s Choice Awards løber af stablen i Stockholm. Hele showet streames live på Bartender’s Choice Awards Facebook-side.

Kom og oplev malerier og keramik

Nordisk og unikt design på udstilling