Foto: Nikolaj Lund

Variationer med Messian Quartet

KONCERT: Det fremstormende Østerbroensemble Messiaen Quartet Copenhagen inviterer tirsdag 11. december til koncerten »Variation« i Østerbro Koncertforening. Det er anden koncert i en række af fem koncerter, der kredser om den franske komponist Olivier Messiaens musik.

Udgangspunktet for denne koncert er Messians »Tema med variationer« for klaver og violin. Gennem koncerten udforsker musikerne den musikalske variations muligheder – hvordan komponister, programlæggere og musikere gennem tiden har adspredt deres publikum med musikalske farveskift.

Messiaen Quartet Copenhagen er et fremstormende Østerbrobaseret kammermusikensemble bestående af fire erfarne kammer-, solo- og orkestermusikere. Violinist Malin William-Olsson, cellist Carl-Oscar Østerlind, pianist Kristoffer Hyldig og klarinettist Viktor Wennesz.

Selvom de er et ungt ensemble, dannet i januar 2018, er kvartetten allerede blevet godt modtaget. Blandt andet er de blevet transmitteret af DR i P2-koncerten og har spillet på Tivolis Pinsefestival med den internationalt anerkendte stjerneviolinist Ray Chen.

Koncerten »Variation« spilles tirsdag 11. december klokken 19.30 i Østerbro Koncertforening, Unitarernes hus, Dag Hammarskjölds Allé 30. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kvinder stævner kommune og stat for parkeringspriser i Ørestad

Amager Records er Månedens Amagerbutik i november