Mads og Laurits fra Kaptajn Johnsens Skole på besøg hos Henckell, der har unik juleudsmykning. Pr-foto: Julie Dufour

Herlig julepynt af rudekuverter

JUL: De fleste er nok ikke glade for rudekuverter, men på Henckell på Gl. Kongevej 108 indgår de i den unikke juleudsmykning. I flere uger har 16 elever fra Kaptajn Johnsen Skole udforsket grafisk identitet og designet årets juleudsmykning til Henckell sammen med grafiker Christina Bruun Olsson og arkitekt Julie Dufour.

Da kaffebaren ønskede noget med den Frederiksbergerske logofarve, hvad var så mere nærliggende end at anvende det smukke grønne mønster, som kommunens rudekuverter indeholder?

Det er nu blevet til stjerner, kugler og andet finurligt julepynt holdt i kaffebarens sort/hvide farver og papiret fra sandwichposer og rudekuverter.

»Det er blevet rigtig godt. Det er meget anderledes og originalt, og jeg synes at det passer så godt til rummet,« siger Michael Henckell begejstret.

Laurits fra 7.B, som har været med i projektet, fortæller:

»Det har været rigtig spændende at være med i, for der hvor jeg bor sker der ikke så meget, og det har været sjovt at få chancen for at få indflydelse på butiksdesignet.«.

Mads, som også går på skolens valghold i design og arkitektur, siger: » Ja det har været et godt projekt. Jeg kommer også på Henckell sammen med mine venner, selvom jeg selv er mere madpakke-typen.«

Julepynten kan beundres frem til nytår, så kig forbi og lav dine egne julestjerner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Debat: Kyniske besparelser på unge handicappede københavnere

Kvinder stævner kommune og stat for parkeringspriser i Ørestad