Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix
in ,

Lommetyve er også glade for julemarkeder – otte anholdt

Københavns Politi har i løbet af weekenden anholdt og varetægtsfænglset otte personer for lommetyverier. Personerne har ifølge politiet begået ‘adskillige lommetyverier og efterfølgende kortmisbrug’ i det indre København.

I weekenden advarede politiet via Twitter gæster på byens julemarkeder mod lommetyve. Politiet minder i den forbindelse om tre gode juleråd: Vær opmærksom på dine ting, når du står blandt mange mennesker; placer din telefon og pung et sikkert sted; Dæk din pinkode, når du betaler med kort.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Verdensberømtheder på auktion

Frederiksberg-gader oversvømmet