Modelfoto: Iris/Ritzau Scanpix
in ,

Lommetyve er også glade for julemarkeder – otte anholdt

Københavns Politi har i løbet af weekenden anholdt og varetægtsfænglset otte personer for lommetyverier. Personerne har ifølge politiet begået ‘adskillige lommetyverier og efterfølgende kortmisbrug’ i det indre København.

I weekenden advarede politiet via Twitter gæster på byens julemarkeder mod lommetyve. Politiet minder i den forbindelse om tre gode juleråd: Vær opmærksom på dine ting, når du står blandt mange mennesker; placer din telefon og pung et sikkert sted; Dæk din pinkode, når du betaler med kort.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Verdensberømtheder på auktion

Frederiksberg-gader oversvømmet