Lene Beier. Arkivfoto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.

TV-vært i flymareridt

DRAGØR: TV2-værten Lene Beier, Dragør, er lige nu på ferie i Cambodia med sin familie, men den lange flytur dertil fra Danmark forløb langtfra uden problemer, skriver Ekstra Bladet.

Efter at have mellemlandet i Singapore steg Lene Beier sammen med sin mand og to sønner på et nyt fly med kurs mod Cambodia og Siem Reap. Men på flyet gik alt langt efter planen. Efter 15 minutter i luften måtte det vende om for at sikkerhedslande.

Til Ekstra Bladet uddyber hun, at det var en teknisk fejl på flyet, der gjorde, at piloterne var nødt til at vende om. På grund af det uforudsete stop blev hun og familien fem timer forsinket på deres rejse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gavflabens unge år i ny bog

Netto åbner på H.C. Ørsteds Vej