Ella Forchhammer flytter snart fra Nørrebro til Christianshavn med sin familie. Hun kommer til at savne Nørrebro, men forventer at komme ofte på besøg. Foto: Dan Møller

Et farvel til Nørrebro-livet

FORANDRING FRYDER. Ella Forchhammer har for nylig taget to store spring: Hun har fået klippet sit lange hår af og besluttet sig for at flytte fra Nørrebro.

 

I STOLEN: 32-årige Ella Forchhammer løfter op i sit kortklippede hår.

»Nu er det altså ved at være tid igen, det er ved at få det der boyband look. Hvis jeg ikke bliver klippet snart, kommer jeg til at ligne Nick Carter,« siger hun og griner.

Det er ikke længe siden, at håret var væsentligt længere. Faktisk er der røget omkring 40 centimeter af hendes mørke hår, fortæller frisør Charlotte Urne.

»Jeg sendte det ind, så der kan blive lavet parykker af det,« siger hun.

Ella Forchhammer har en datter på snart et år og var træt af det lange hår, der hele tiden var i vejen. Efter længere tids overvejelse besluttede hun sig for at tage springet og valget at frisøren, der skulle stå for forandringen, skulle være Charlotte Urne fra Made in Congo, som hun havde fået anbefalet.

En flittig gæst

En andet og større spring, hun har taget for nyligt, er beslutningen om at flytte fra sit elskede Nørrebro.
»Jeg bor i Gormsgade og har boet på Nørrebro i seks år. Men vi bor på femte sal, og har fået en større lejlighed i stueetagen på Christianshavn. Jeg kommer til at savne Nørrebro, men jeg bliver også glad for at flytte,« siger Ella Forchhammer, som er vokset op på Christiania og stadig har familie på Christianshavn.

»Nørrebro er sådan et lille nærmiljø, hvor jeg har været tæt med alle mine venner. Og jeg har nydt at være tæt på alt og kunne gå igennem Assistens Kirkegård på mine morgenture med barnevognen,« siger hun og tilføjer, at hun er sikker på, at hun også fremover vil komme meget til Nørrebro.

»Jeg tror, jeg kommer til at besøge Nørrebro mere, end jeg har besøgt Christianshavn, mens jeg har boet her,« siger Ella Forchhammer og kigger sig i spejlet for at studere sin færdige klipning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Julemarked i Skydebanegade

Queer for Christmas? Så er der kaberet på Warehouse9