Princess Hans er vært og blandt de optrædende er blandt andet Creeper Sorbutz & Piggy. Pressefotos: Jacob Tekiela
in ,

Queer for Christmas? Så er der kaberet på Warehouse9

Dansehans. Årets ¿Qeer Kabaret¿ i Kødbyen er “Screwed again” og i år er Princess Hans fra Berlin vært for hele moletjavsen.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

Kabaret: Når den årlige kabaret i Kødbyen fra torsdag går på scenen i Warehouse9 er det med Princess Hans fra Berling. Han som vært.

Scenen er sat ved at ’husets frue på Warehouse9 tager på kurophold og overlader ledelsen af kabarettruppen til en kunstner, der tidligere er kendt som ’julemanden’, og er ret så eksperimenterende.

Under temaet ’Tradition og revolution’ folder årets kabaret sig ud med titletn ’Screwed again’.

Til denne julekabaret bliver alt igen vendt på hovedet, så der bliver gjort plads til grin og gys – af os selv såvel som den verden, vi er en del af.

Totaloplevelse

Ifølge arrangørerne er Screwed Again er en totaloplevelse, hvor musikere og performere samarbejder med kunstnere fra queerscenen på Warehouse9s intime scene.

Princess Hans fra Berlin introducerer kunstnerne og etablerer en både udfordrende og humoristisk dialog med publikum om aktuelle politiske temaer og kønspolitiske spørgsmål.

Med sit store fuldskæg, dybe stemme og glamourøse kjoler entrerede han allerede sidste år Kødbyen, hvor han desuden brillerede med et følsomt nummer spillet på en rusten sav.

Musikken er sammensat af engelsk inspireret music hall, danske varietesange og cabaretklassikere.

Pianist Kristian Jørgensen spiller på alle tangenterne og foruden Princess Hans er de medvirkende Cathrin Augusti, Creeper Sorbutz & Piggy, Dud Muurmand og Miss Fish

Queer Kabaret. Screwed again. Warehouse9, Halmtorvet 11A-F, Kbh V. Torsdag 6. til lørdag 8. december, samt 14., 15. og 16. december. Alle dage åbner dørene kl. 20 med show fra kl. 21-23. 80-150 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Et farvel til Nørrebro-livet

The Courrettes spiller på Råhuset