Arkivfoto

Lutherkirken fylder 100 år

Lutherkirken i Randersgade 3 fylder 100 år, og det markeres anden søndag i advent, 9. december, på flere forskellige måder. Her vil der være 100-års jubilæumshøjmesse ved Københavns biskop Peter Skov Jakobsen, provst Ejgil Bank Olesen og sognets præster. Højmessen begynder klokken 10.30.

Desuden medvirker Ars Nova Copenhagen, Allegrokoret, Sensommerkoret, Canta Hafnia, Kirstens Engle og Carmen Curlers alle under ledelse af Paul Hillier Ved orgelet: Erik Bremer. Ved klaveret: Morten Schousboe.

Klokken 12 er der reception i Wittenbergsalen i kirken, og samme sted er der præsentation af jubilæumsskrift i Wittenbergsalen ved journalist og menighedsrådsmedlem Ivan Rod.

Klokken 13 er der jubilæumskoncert i kirken ved Flemming Dreisig. Der er orgelværker af Antonio Soler, Flemming Dreisig, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Johan Sebastian Bach, Sverre Eftestøl, Cèsar Franck og Théodore Dubois.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tre mænd kræves fængslet for drab på Nedim Yasar

Julekoncert støtter humanitært arbejde