14 af 18 forretninger i Tivoli Food Hall kan blive ramt af konflikt. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
in , ,

Sur 😠

Tivoli-restauranter kan ende i konflikt

En konflikt truer julestemningen i Tivoli Food Hall. 3F København har sendt strejke- og blokadevarsel til 14 af de 18 restauranter i spisemekkaet i Tivolihjørnet, der ikke vil underskrive en overenskomst for deres ansatte. Konflikten kan træde i kraft fra mandag 14. december. Det skriver Avisen.dk

“Jeg regner med, at der vil være stor opbakning, så vi kan få ordentlige forhold. Vi ønsker ikke at ramme de tre forretninger i Tivoli Food Hall, der har overenskomst, men jeg forventer, at konflikten vil ramme de andre hårdt,” siger formand Bjarne Høpner til Avisen.dk

Siden november sidste år har 3F København forsøgt at tegne kollektive overenskomster med de 15 forretninger i Tivoli Food Hall, der ikke har overenskomst. Tre af forretningerne i Tivoli Food Hall; Espresso House, Letz Sushi og Ricco’s Kaffebar, har overenskomst, og ifølge Avisen.dk i positiv dialog med Sticks’n’Sushi, der derfor heller ikke vil blive ramt af konflikt.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Bybi får fondsstøtte til nyt biprojekt i Urbanplanen

VLI Volley nomineret til Årets Breddeklub