Der var også jul i Saxogade sidste år. I morgen er julestemningen tilbage i den sociale handelsgade. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Saxogade inviterer til julefest

JULEFEST: Så er det allerede i morgen, at julestemningen for alvor indtager Saxogade.

I den sociale handelsgade er der 30 boder med bæredygtigt julemarked, hvor du finder både klassisk håndværk og flot design. Der er naturligvis også glögg og flæskestegssandwich, kaffe, kakao i både klassisk og vegansk udgave.

Der er i bedste vesterbroånd spændende workshops, skumfiduser på bål og pakke julegaverne ind i bæredygtig juleindpakning.

Der bliver også fortalt julehistorier i julehytten, og hvis heldet er med Vesterbrobørnene kommer også selveste julemanden forbi med lidt lækkerier til de mindste. Det er altsammen gratis, og så er det i morgen kl. 12-16 i Saxogade.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Vesterbros passageforstoppelse – bedre kendt som WestMarket

Vandring gennem Vesterbros gader