Kom med til årets juleevent. Foto: fra Facebook

Stor JuleBazar i Osramhuset

Julehygge: For otte år siden afholdt Osramhuset for første gang JuleBazar. Traditionen tro afholdes julebazaren endnu engang. Med julepynt og hyggelig musik er stemning sat, og der vil være noget for både store og små. Man kan blandt andet opleve danseshow ved Global Kidz, livemusik og NEXT’s udstilling af metalkunst..

Julebazaren foregår søndag 9. december kl. 12-17 i Osramhuset på Valhalsgade 4. Mere information kan findes på Facebook på eventet, der hedder Julebazar holder Bronzebryllup – konceter, mad og meget mere. Der er gratis adgang for alle.

cga

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Julekoncert i Kapernaumskirken

Julen blæses ind