Venner og familie lagde efter skyderiet blomster på Hejrevej i Nordvest, hvor radiovært og tidligere bandeleder Nedim Yasar blev skudt og dræbt efter en reception for sin bog 'Rødder'. Foto: Carsten Snejbjerg/ Ritzau Scanpix
in ,

Tre mænd kræves fængslet for drab på Nedim Yasar

GRUNDLOVSFORHØR: Tre unge mænd fremstilles netop nu i grundlovsforhør sigtet for drab og medvirken til drab på den 31-årige tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar, skriver Ekstra Bladet.
Ifølge sigtelsen mod trioen er det politiets teori, at de tre befandt sig i en bil på Hejrevej i Københavns Nordvestkvarter på tidspunktet for drabet 19. november.

Med i bilen sad ifølge sigtelsen også et endnu ukendt antal uidentificerede medgerningsmænd.

‘Herefter forlod en af gerningsmændene kortvarigt bilen og skød Nedim Yasar to gange, hvorved han afgik ved døden’, lyder det i sigtelsen.

Subsidiært er de tre sigtet for sammen med de andre endnu ukendte gerningsmænd at have været i besiddelse af en pistol på en Cirkel K tankstation på Gammel Køge Landevej.

De tre nægter sig skyldige og ønsker heller ikke at afgive forklaring i dag.

Medgerningsmand på fri fod
Kort efter oplæsningen blev dørene ved Grundlovsforhøret lukket af dommeren efter anmodning fra anklagemyndigheden.

“Det skyldes, at der stadig mindst er en endnu uidentificeret gerningsmand på fri fod, og at der stadig mangler at blive afhørt en del vidner i sagen, lød det fra anklageren.”

Den tre anholdte, der alle er etnisk danske, er derudover beskyttet af navneforbud, og derfor er det ikke muligt at beskrive dem nærmere.

Det forholdsvis store opbud har gjort, at retten helt undtagelsesvist har rykket grundlovsforhøret fra det sædvanlige retslokale til et større, skriver Ekstra Bladet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Julie Stougaard

Om journalisten Julie Stougaard

Journalist på Nørrebro/Nordvest Bladet. Jeg brænder for at skrive historier, hvor læseren får bydelene helt ind under huden og møder mennesker med noget på hjerte.

Gaderøverier: Politiet meldt til politiklagemyndigheden

Lutherkirken fylder 100 år