Foto: Momentum
in ,

De ni læsninger niende december

DAVIDS KIRKE: Traditionen tro holdes musikgudstjeneste i Davids kirke, Koldinggade 11, søndag 9. december klokken 16 ved kirkens præst, Anne-Mette Gravgaard.

Den musikalske del af gudstjenesten varetages af Københavns Kammerkor under ledelse af Alexander Noval, som er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og organist fra Kirkemusikskolen – og endvidere har stor erfaring med sangundervisning og kordirektion. Koret er knyttet til Davids Kirke, idet det igennem en årrække har afholdt sine øveaftener i kirkens lokaler.

På programmet vil være både velkendte og mere sjældent hørte julesange og -salmer fra flere århundreder.

Alle er velkomne.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Linie 14 overlever også denne gang

Ny anholdelse i sagen om drabet på Nedim Yasar