Foto: Momentum
in ,

De ni læsninger niende december

DAVIDS KIRKE: Traditionen tro holdes musikgudstjeneste i Davids kirke, Koldinggade 11, søndag 9. december klokken 16 ved kirkens præst, Anne-Mette Gravgaard.

Den musikalske del af gudstjenesten varetages af Københavns Kammerkor under ledelse af Alexander Noval, som er uddannet pianist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og organist fra Kirkemusikskolen – og endvidere har stor erfaring med sangundervisning og kordirektion. Koret er knyttet til Davids Kirke, idet det igennem en årrække har afholdt sine øveaftener i kirkens lokaler.

På programmet vil være både velkendte og mere sjældent hørte julesange og -salmer fra flere århundreder.

Alle er velkomne.

 

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Linie 14 overlever også denne gang

Ny anholdelse i sagen om drabet på Nedim Yasar