Foto: Copenhagen Brass
in ,

Julefest i Frihavnskirken

KORMUSIK: Den kommende weekend byder Frihavnskirken, Willemoesgade 68, byder på to store koroplevelser for alle som skulle være interesserede.

Lørdag 8. december er der julekoncert klokken 16 med Con Brio koret. Con Brio koret har i denne sæson kastet sig over Haydns Skabelsen, som skal opføres i 2019 sammen med Jesper Grove og Lille Mukos Veterankor. Til julekoncerten i år byder de på en sats herfra, foruden Somewhere fra Bernsteins West Side Story som markering af 100-året for komponistens fødsel. Herudover er Fauré og Berlioz på programmet – samt en buket julesange.

Koret ledes af dirigent Signe Krog-Meyer og ledsages af pianist Mimi Kjær Dulong.

Søndag 9. december, ligeledes klokken 16.00, er der julekoncert med Canto Novo. Canto Novo koret er et velfungerende amatørkor med over 25 år i bagagen, der historisk har rekrutteret sin største medlemsskare fra Novo Nordisk.

Korets særkende er at de helst favner så bredt som muligt. Der synges alt fra klassisk over viser til pop, rock og jazz – med og uden klaverakkompagnement.

Korets dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen har stået i spidsen for koret siden 2004 og arbejder i det daglige som lektor i musik og engelsk ved Nørre Gymnasium.

Programmet omfatter såvel klassisk som rytmisk kormusik, det meste a cappella, meget med juletema, en stor del i egne arrangementer.

Alle er velkommen denne weekend hvor der bydes på hele to storslåede gratis koncerter. lbp

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Konkurrence: Vind billetter til Marie Carmen Koppels julekoncert i Hellig Kors Kirke

Farlig sygdom lukker legeplads