Tikke Takke spiller gakkede sange fra verdenshavet. PR-foto
in ,

Gakkede Tikke Takke på Kihoskh

GAKKELØJER: De to vesterbroere, musiker Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens udgiver et nodehæfte og et album med ti skøre, finurlige og poetiske sange.

Det er ti sange, der alle relaterer sig til havet og havdyr. Der har været hundredevis af børn med til at søsætte sangene, og på søndag kan du opleve dem live. Det er bandet Tikka Takke, der fremfører ‘Gakkede sange fra verdenshavet’. Det gør de ved Kihoskh, Sønder Boulevard 53.

Gennem sangskrivningsworkshops med børn fra institutioner og skoler i København, blandt andet Saxogården og Garvergården er sangene blevet til.

Vesterbro Ungdomsgård’s arbejde med børnemusik har været et forbillede for historiefortælleren og musikeren, der har haft ønsket om at skabe nye klassiske børnesange for hele familien.

»Jeg har været inspireret af Bo Schiøler’s fantastiske arbejde med ungdomsgårdens børn. Vi har dog grebet det noget anderledes an, idet Hans Laurens har taget børnene med på opdagelse i deres vilde fantasi. De historier som på den baggrund er blevet til, har jeg omskrevet til sange og sat i musik,« siger Andreas Ugorskij i en pressemeddelelse.

Både sangbog og CD er netop udkommet og på søndag

9. december kl. 11 kan du opleve Tikke Takke når de spiller en mini koncert foran Kihosk Sønder Blvd. 53.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Se billederne: 275 tons tung bro på plads over Vigerslev Allé

Fødsel, forurening og kunstfotos på afgangsudstilling